English

Tel : 022-6751 444
Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Ergonomische stoel voor bescherming van rug

Veel mensen hebben een zittend leven. Ze bewegen te weinig en zitten urenlang in een verkeerde houding. Pauzes worden regelmatig overgeslagen. En ook buiten werktijden hebben veel mensen een zittend leven. Denk aan TV kijken, autorijden, dineren. Heeft u de juiste ergonomische stoel die uw rug van boven tot onder ondersteund? Veel mensen hebben last van stijve spieren of hun onderrug. Kom niet te laat in actie als de rugklachten zich al voordoen. Behoed uw rug en lichaam tegen pijnklachten.

Versterkte behoefte aan ergonomische stoelen bij computerwerk

Uit Scandinavisch onderzoek is geconstateerd dat zittend werken meer belastend is voor uw rug dan staan. Daarbij is zittend werken achter de computer een extreme belasting voor uw spieren en kraakbeen. Veel mensen krijgen rugklachten door het langdurig in de verkeerde houding zitten. Onze ergonomische stoel kan de balans herstellen en de spieren beter co÷rdineren. Ongebalanceerde spieractiviteit speelt een belangrijke rol bij rugpijn en spinale ziekten. Onze S-curve ergonomische stoel biedt u continue support ongeacht welke lichaamspositie u aanneemt. De instellingen van de ergonomische stoel worden gesynchroniseerd voor een optimale balans.

2 op de 3 kantoormedewerkers zit niet goed

Uit een internationaal onderzoek is gebleken dat 67% van alle kantoormedewerkers niet goed zit. Dit is een schrikbarend resultaat. Werknemers vertegenwoordigen uw belangrijkste bedrijfskapitaal. Zitten gaat veel verder dan comfort. Het gaat uiteindelijk wel degelijk ook om gezondheid:

Training dynamisch zitten Stoel op maat instellen