English

Tel : 022-6751 444
Main Menu

Vergaderstoelen huren of kopen

Wij leveren vergaderstoelen voor events en meetings. U kunt ze bij ons aanschaffen maar ook flexibel huren per week. Onze vergaderstoelen herkent u aan een fraai design, een comfortabele zitting en een vriendelijk prijskaartje. U wilt op niveau vergaderen en klanten ontvangen. Creer de juiste ambiance met onze originele vergaderstoelen.

Stel eenvoudig uw ideale vergaderstoel samen met keuze uit:

Vergaderstoel Iris

Deze Iris vergaderstoel is verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een vast en een roterend onderstel. Uniek design om op niveau te vergaderen in een klein gezelschap. Meestal leveren we deze in combinatie met de Iris glazen tafel. Aanschafprijs vanaf 599,- excl. BTW.

Meer info

Vergaderstoel Flexi

Deze Flexi vergaderstoel is afgeleid van de ergonomische bureaustoel Flexi. Fraai ontwerp met ergonomisch gevormde rugleuning. Verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren. Deze vergaderstoel is zeer geschikt als vergaderstoel in kleine tot grote vergaderzalen. Aanschafprijs vanaf 229,- excl. BTW.

Meer info

Vergaderstoel Tania

De vergaderstoel Tania is verkrijgbaar met kruisvoet, wieltjes en glijders. Personaliseer met de uitgebreide keuze in bekleding en kleuren. Originele uitstraling zeer geschikt voor beurzen, meetings en bedrijfspresentaties. Mooi te combineren met een Vela of Iris glazen tafeltje. Aanschafprijs vanaf 499,- excl. BTW.

Meer info

Vergaderstoel Flash

Deze Flash vergaderstoel is afgeleid van de ergonomische bureaustoel Flash. Fraai ontwerp met ergonomisch gevormde rugleuning. Verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren. Deze vergaderstoel is zeer geschikt voor grote zalen. Praktisch te verplaatsen omdat ze stapelbaar zijn. Aanschafprijs vanaf 279,- excl. BTW.

Meer info

Vergaderstoelen voor professionele meeting

Voor een expositie, beurs of open huis met de juiste grandeur koopt of huurt u vergaderstoelen van bij ons. Wij verzorgen de logistiek en kunnen de zaal inrichten met: