English

Tel : 022-6751 444
Main Menu

Vergaderstoelen en conferentiestoelen huren

U kunt bij ons design vergaderstoelen en conferentiestoelen huren. Profiteer van scherpe tarieven en snelle service. Besteed aandacht aan de vergadersetting. Vergader op niveau met onze elegante vergaderstoelen. Veel organisaties geven de voorkeur aan het huren van een vergaderstoel omdat ze slechts een paar keer per jaar gebruik maken van een vergaderstoel. Met huren bespaart u kosten, opslagruimte en wij zorgen voor moderne stoelen voor uw meeting, workshop, conferentie of evenement.

Huur een vergaderstoel met persoonlijke wensen

Wij prefereren kwaliteit en design boven volume. Wij investeren in een verhuurpark van vergaderstoelen waarmee organisaties gezien mogen worden. Sommige bedrijven hebben een sterke voorkeur voor een specifieke kleur of een bepaalde bekleding. Wij zijn flexibel als het gaat om maatwerk vergaderstoelen, doch u dient er wel rekening mee te houden dat we bij huren kiezen voor stoelen die voor meerdere klanten geschikt zijn.
Vergaderstoel Tania Vergaderstoel Flash Vergaderstoel Flexi Vergaderstoel Iris
Vergaderstoel Kvadrato Vergaderstoel Rondo Vergaderstoel Rewind Vergadertafel Iris
Deze huurtarieven zijn:
  • » Exclusief 21% btw
  • » Exclusief transportkosten
  • » huurperiode minimaal 2 weken

Vergaderstoel huren offerte

U kunt bij ons voor lange en korte termijn vergaderstoelen huren. Vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat. Voor een meeting, beurs of event met de juiste grandeur kunt u naast de vergaderstoelen nog meer praktische artikelen bij ons huren zoals:

Offerte aanvraag