English

Tel : 022-6751 444
Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Stress verlichten met een ergonomische stoel

Een ergonomische stoel kan niet alle stress wegnemen. Met een ergonomische stoel creŽer je wel de ideale werkomstandigheden om beter om te gaan met langdurige arbeid en hoge deadlines. Zeker in tijden van stress en werkdruk krijgen mensen last van hun rug.

Lange werkdagen leiden met onze ergonomische stoel minder snel tot pijnklachten of stijve schouders. Onze S-curve stoelen houden uw volledige lichaam in balans. Deze bieden de ergonomische ondersteuning om uw wervelkolom en spieren op de juiste manier in te zetten. Continue ergonomische support terwijl uw rechtop zit achter de pc of in een relaxstand achterover leunt.

Wij pretenderen uitaard niet dat we alle stress kunnen verzachten. Onderlinge irritaties, gevoelens van onzekerheid, schulden of relatiespanningen zijn niet beÔnvloedbaar met onze producten. Maar een productieve gemotiveerde werkdag begint met een fijn zetel die de rug perfect ondersteunt.

Stress wegnemen door ontspanning in de zithouding

Op onze training dynamisch zitten leren de deelnemers hoe zij zich beter kunnen ontspannen op hun werkplek. Veel mensen zitten te lang in dezelfde werkhouding. En ontspannen dus niet. Dat is niet alleen slecht voor de rug. Zonder ontspanning ga je hoe langer hoe meer op de automatische piloot werken. Dynamisch zitten leidt tot een prettigere werkhouding met meer vitaliteit en inherent betere prestaties.

Assortiment Ergonomische stoelen